TUMULTINGENT n°13

Posted on by on March 7th, 2013 | Comments Off on TUMULTINGENT n°13

20/03/2013  –  TUMULTINGENT: 29 locations and a bunch of local artists & collectives! We will be hanging out at CAMPO VICTORIA! Drop by have a drink, and check our full print collection, poke around in our zine-library, … n°13 on the map!

TUMULTINGENT AFFICHE-01
Locations:

CHARLATAN – UGENT TENTOONSTELLINGSGANG – KIOSK – KASK CAFE – KASK TRAMZWART – KASK ZWARTE ZAAL – KASK PAVILJOEN – KASK CINEMA – UGENT ROZIER – LUCA ARTS – STADSHAL – KOPERGIETERY FOYER – SINT PIETERSABDIJ – CAMPO VICTORIA FOYER – HOTSY TOTSY – BIBLIOTHEEK – HAPPY HOUSE – SOSCASTOA – HUIS VAN ALIJN – KAPEL PATERSHOL – SPHINX CINEMA – THESE THINGS TAKE TIME – KUNSTCAFE HUSET – STUKKEN – S&H DE BUCK – WASBAR – MIRA MIRO FOYER EXPEDITIE – NTGENT FOYER – CROXHAPOX – DE CULTUURLOFT

With:

SKETCH – JOLIEN COLLEN – LOW VERTICAL – TUMULT.FM DJ’S – DOLBY – FRED NASEN – MATHIAS CASAER – ULLA VON BRANDENBURG – ASTRONAUTS – JAN – GENTRIFUGE – SARAH DESMET – KATRIJN DE COOMAN – DERDE BACHELORS SCHILDERKUNST KASK – KATO SIX – AUKJE KOKS – LAURA HERMAN – GERARD-JAN CLAES & OLIVIA ROCHETTE – JONAS GEIRNAERT – ROMAN KLOCHKOV – ROBBE VERVAEKE – NATHALIE TEIRLINCK – DRIES BASTIAANSEN – WANNES DESTOOP – BRAM ALGOED – JELLE DE BEULE – EVA KÜPPER – WANNES BEHAEGEL – JESSE CREMERS – JOCHEM BAELUS – ECHO BEATTY – LOVE LIKE BIRDS – SYNDROME – LUCA ARTS MIXED MEDIA – CINE MARTIKO – TIETEN MET HAAR – ALLTHATJEZZ – KUNST IN HUIS – YANNICK VAN PUYMBROECK – TOPO COPY – LIGHTIN’ GUY & TINY LEGS TIM INVITE – CHARLOTTE VAN DEN BROECK – KILA VAN DER STARRE – DORIEN DE VYLDER – BARDT JACQUES – SALOME MOOIJ – OMFLOERST – MAARTEN DINGS – STIEN DE VRIEZE – SOSCASTOA – DE WOLVEN VAN LA MANCHA – GOEDELE MAUWELEYN – LOTTA MÄCHS – BERT DE GEYTER – GERHARDT GOTT – AMATORSKI – FELIX VAN GROENINGEN – MATHIAS YZEBAERT – SARAH EECHAUT – PAULINE NIKS – EVA MOUTON – SENNE GUNS – VICKY LEMA – CONRAD WILLEMS – LORE VAN ELSLANDE – ELKE DE SUTTER – HALLVEIG AUGUSTSDOTTIR – NILS VAN DE CAUTER – YOUSSEF LAMRABAT – VITAS VAN DE CAUTER/GLORIOUS POISON – HORSES – RUUD VAN MOORLEGHEM – I DO I DO – IMAGINARY FAMILY – MIRA ALBRECHT & ANDRE – DOMINIEK COLPAERT – WANNES VERMEERSCH – TINE GUNS

« OORPIJN
Ladda Cahier #1 »