Topo Copy @ SCHELD’APEN OP DE BEURS

Posted on by on May 7th, 2013 | Comments Off on Topo Copy @ SCHELD’APEN OP DE BEURS

IMG_0183.JPG

On Saturday 4 and Sunday, May 5th Scheld’apen took over a part of the Antwerp Sjacherbeurs, a flea market mecca and invited …

MAAKBA(A)R: hersteltoog met REMÖRK, MATTIAS CRE, SASKIA VAN DER GUGHT & VADER COSEMANS. DE BEEK. BOEFBAAR door KASPER DEVOS. DE NACHTWINKEL. BILD UND STURM. BRIES. EXTRAPOOL/HALFWITHAL. HARMONIE. FABRIKAGE. HAARKAPSTER: TRUUS KEUSTERMANS. LEVENDE WEBWINKEL. TAPESALE DISTRO (van o.a KRAAK, BEYT-AL, SMELTKOP, TAPED SOUNDS, SLOOW, VEGLIA, AGUIRRE, M+ TAPES, HARE AKEDOD, ..). ULTRA ECZEMA’S MSS MEESTERD. NAOMI KOLSTEREN/STUDIO FLUIT. MAYKEN CRAENEN/HUIS HAAS. BARBARA VANDECAUTER. WANNES VERHEES. MAQUILLAGE: RENEE SIMONS. JON BIRDSONG. PLATENKRAAM IZJA RUTTEN. QUIET DAYS RECORDS. MINISTRY OF MASS. FÜR DICH VERLAG. NARELLE DORE & SIGRID VOLDERS. JOHANNA TRUDZINSKI. SOLAR SHOP ZITHOEK. WINNITRON SPELCONSOLE: THOMAS EN HANNES DEVILLE. ZEEFDRUKATELIER: JELLE KINDT. APETOWN. TOPO COPY.

 

« Subbacultcha.be – Featured Artist – May 2013, Byram Tunez
xxyyxx @ Topo Copy – Shoebox Memories in good hands »